is uw BADKAMER toe aan een facelift ?

BADKAMER: renovatie, modernisering of aanpassing

Bussem Installatietechniek (Weert) heeft ruime ervaring in de renovatie en modernisering van complete badkamers of toilet. Wij verzorgen de gehele renovatie van sloop tot betegelen, en van verleggen van leidingen tot het ophangen van het nieuwe sanitair, design radiator en de accessoires. Verbouwing van een slaapkamer tot een nieuwe badkamer behoort ook tot de mogelijkheden evenals aanpassen badkamer bij invaliditeit of handicap.

Er worden steeds meer eisen gesteld aan de badkamer, zowel qua sanitair als qua uitstraling en nieuwe technische snufjes. Iedere stijl is hierbij mogelijk. Afhankelijk van het beschikbare budget behoort complete renovatie, modernisering of facelift van uw badkamer tot de mogelijkheden.


Kies voor Bussem Installatietechniek, 
Kies voor FLEXIBILITEIT, KWALITEIT, VAKMANSCHAP & ONTZORGEN

We hanteren de volgende werkwijze:

Middels een persoonlijk advies wordt er in overleg bekeken welke mogelijkheden er zijn voor het renoveren van de badkamer en welke indeling het beste past bij de afmetingen van de nieuwe badkamer. Vervolgens kan er sanitair en tegels uitgezocht worden bij verschillende groothandels in Weert en Nederweert. Hier wordt u professioneel begeleid, zodat de keuze van het sanitair past bij de kwaliteit, budget en uitstraling die u wenst te bereiken in uw nieuwe badkamer. Wij zullen een offerte maken voor het totale werk.
Als de totaalprijs voor alle werkzaamheden overeengekomen is wordt er een planning opgesteld waarbinnen de werkzaamheden in uw badkamer plaats zullen vinden. Een gehele badkamer renovatie duurt doorgaans ca. 2 – 3 weken, afhankelijk van de complexiteit.

Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie voor uw badkamer renovatie!

Bussem Installatietechniek, uw partner voor:

icoonrenovatie badkamer
icoonbadkamer nieuwbouwwoning
icoonrealisatie badkamer begane grond
icoonfacelift, modernisering badkamer
icoonopsporen lakkage badkamer (kosten vaak vergoed door verzekering)
icoonrenovatie toilet 

icoonplaatsen design radiator
icoondesign badkamer

icoonaanpassing badkamer bij invaliditeit of handicap

al uw badkameroplossingen regio Weert, Nederweert, Stramproy, Budel, Maarheeze

Bekijk ook de foto’s onder de categorie “Projecten

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Ons werkgebied: badkamer Weert, Nederweert, Stramproy, Budel, Maarheeze, Leende, Heeze, Geldrop, Roermond, Kelpen, Baexem, Heythuysen, Leudal e.o.