is uw BADKAMER toe aan een facelift ?

GASLEIDING, WATERLEIDING, CV LEIDING

Bussem Installatietechniek heeft ruime ervaring in het aanleggen van waterleidingen, cv leidingen, terugslagkleppen en gasleidingen. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken.

Wij zijn gespecialiseerd in de particuliere sector en maken dan ook het leidingwerk in nieuwbouwwoningen of bij verbouwingen.

Oudere woningen zijn vaak nog voorzien van origineel leidingwerk. Bij een modernisering wordt dan ook aangeraden om direct het leidingwerk te vernieuwen, zodat dit niet achteraf voor problemen kan zorgen. Leidingwerk, vooral cv leidingen, kunnen eventueel ook ingeslepen worden in de wanden of de vloer, zodat dit niet meer zichtbaar is.

Ook voor kantoren en winkelpanden bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen leidingwerk aanpassen voor een nieuwe huurder, maar ook bij renovatie of aanpassingen van kantoren, toiletgroepen, pantry, keukenblokken in kantines ed. kan Bussem Installatietechniek u van dienst zijn. Ook de plaatsing van terugslagkleppen, naar aanleiding van controle door WML, behoort tot de mogelijkheden.

Lekkage is heel vervelend en vraagt om een snelle oplossing!
Veroudering van waterleiding en CV leidingen kunnen lekkage veroorzaken. Het komt dan ook vaak voor dat deze gerepareerd moeten worden i.v.m. lekkage die waterschade veroorzaakt in de woning of kantoren. Het opsporen van een lekkage en de gevolgschade wordt veelal gedekt door de verzekering. Het repareren van het lek niet. Samen met de klant bekijken wij de beste oplossing voor de ontstane schade. Desgewenst kan er ook overleg plaatsvinden met de verzekeringsmaatschappij

Gashaard gekocht? Wij kunnen voor u de gasleiding aanleggen. We zullen samen bekijken wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via email of telefonisch op 06-21890664.

Ons werkgebied is Weert, Stramproy, Nederweert, Budel, Maarheeze en omstreken.