is uw BADKAMER toe aan een facelift ?

LEKKAGE OPSPOREN GAS/WATER: opsporen, repareren en oplossen gevolgschade.

Heeft u een lekkage in bijvoorbeeld uw badkamer, toilet of keuken? Bussem Installatietechniek lost het voor u op!

Ons werkgebied is Weert, Nederweert, Stramproy, Budel, Maarheeze e.o.

Heel vervelend als er ineens een natte plek ontstaat in het plafond, vloer of wand. Of wat te denken van een natte keuken als u ’s ochtends benenden komt of een lekkend toilet op kantoor. Lekkage aan waterleiding of afvoer komt vaak voor. Gelukkig worden de kosten van een lekkage veelal vergoed door de verzekering. Lekkage in de badkamer komt regelmatig voor. Er is altijd een passende oplossing voor.

Heeft u een lekkage in de gasleiding? Of vermoed u een lekkende gasleiding? Neem dan direct contact met ons op. Door het afpersen van de gasleiding kunnen we met zekerheid zeggen of er al dan niet een lek zit in de gasleiding. Door de lekkage op te sporen en te repareren voorkomt u gevaarlijke situaties.

Onze werkwijze:

De volgende stappen zullen genomen worden:
1. opsporen van de lekkage;
2.
repareren van de waterleiding, afvoer of gasleiding, en;
3. oplossen van de gevolgschade aan bijv. vloeren, muren en plafonds.

Bij lekkage van een waterleiding of afvoer in bijvoorbeeld de badkamer, zullen wij er alles aan doen om zo spoedig mogelijk de lekkage op te sporen, te repareren en de ontstane schade te verhelpen. Vaak worden de kosten, ontstaan door een lekkage, grotendeels vergoed door de verzekering. In overleg met uw verzekering zal de lekkage opgespoord worden en de waterschade hersteld worden, zodat u vooraf weet welke kosten vergoed worden en u dus niet voor verrassingen komt te staan.

Voorkom verdere schade aan badkamer, vloer of plafond. Neem direct contact op met Bussem Installatietechniek voor het opsporen en verhelpen van uw lekkage.

Wij zijn bereikbaar op nummer 06-21890664.

Ons werkgebied is Weert, Nederweert, Stramproy, Budel, Maarheeze e.o.