is uw BADKAMER toe aan een facelift ?

VLOERVERWARMING: hoofdverwarming of bijverwarming, nieuwbouw of renovatie

Bent u op zoek naar een installateur / loodgieter voor het leggen van vloerverwarming in Weert, Nederweert, Stramproy, Budel, Maarheeze e.o.? Of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor vloerverwarming in uw woning?

Neem dan contact op met ons via email of telefonisch op 06-21890664.

Waarom vloerverwarming?
Vloerverwarming is een zeer behaaglijke manier van verwarmen door haar grote aandeel stralingswarmte. Bovendien is het zuinig met energie. Steeds meer mensen kiezen daarom voor vloerverwarming.

Als u kiest voor vloerverwarming zijn er verschillende mogelijkheden: vloerverwarming als hoofdverwarming of vloerverwarming als bijverwarming al dan niet in combinatie met enkele radiatoren. Daarnaast kan de vloerverwarming gecombineerd worden met een lage temperatuur systeem bijv. (lucht)warmtepomp. Wij kunnen u hierin adviseren.

Belangrijk is dat vloerverwarming doorgaans maar 1x gelegd wordt. Goed advies vooraf is dus van groot belang om een behaaglijk binnenklimaat te realiseren.

Onze werkwijze:
Graag komen wij u persoonlijk informeren over de verschillende mogelijkheden voor het leggen van vloerverwarming in uw woning. Vloerverwarming leggen is specialistisch werk en de uitvoering is afhankelijk van de type vloer en de aanwezigheid van radiatoren. Alleen bij correcte aansluiting en afstemming op uw wensen haalt u maximaal rendement uit de vloer.

Zodra de wensen duidelijk zijn zullen wij een offerte maken voor de totale werkzaamheden voor het leggen van de vloerverwarming. Dit kan eventueel ook in combinatie met de vloertegels en tegelzetter. Denk hierbij ook aan isolatie, randisolatie, draadmatten en de juiste vloerverwarmingsverdeler.

Als deze offerte akkoord is zal er nader afgestemd worden wanneer we de vloerverwarming komen aanleggen.

Ons werkgebied is Weert, Nederweert, Stramproy, Budel, Maarheeze e.o.

Referentie
Hieronder is een voorbeeld te zien van een nieuwbouwwoning in Weert. Hier is de vloerverwarming gelegd als hoofdverwarming.